Почетна | Belgrade Language School |
5/5

СТЕВО

COMMUNITY TUTOR

Такође говори:

шпански, немачки 

учи српски онлајн

Our new A1.2 Serbian Upper Beginner Course for self-study is live!

Изабери како ћеш да учиш српски онлајн

Учи српски онлајн од најбољих професора уз пажљиво обликоване онлајн часове прилагођене твојим потребама.

Остани доследан и учи српски на забаван и мотивишући начин уз групне часове српског.

Учи српски самостално када и где год желиш. Без притиска, без ограничења.

Зашто Belgrade Language School?

BLS је основан са идејом да споји људе који верују да је српски језик важан.

Наша мисија је да помогнемо људима из целог света да науче српски и да се повежу са српским језиком и културом тако што ћемо им понудити приступ квалитетним часовима језика, професионалним предавачима српског и модерним наставним материјалима. Желимо да оснажимо све наше полазнике да постану самоуверени говорници српског, који имају храброст и вештине потребне да комуницирају са својим партнерима, децом или српском породицом и пријатељима, а да се не стиде, буду под стресом или да се осећају изостављено.

У БЛС-у наћи ћеш љубазне људе отвореног ума који ће те дочекати широм отворених руку. Наша страст су језици и волимо да подстичемо стварање људских односа. Сви наши професори су веома искусни, имају факултетску диплому из српског језика и врло су стрпљиви, посвећени и љубазни људи. Нека ти не буде изненађење ако се после часова будеш осећао самоувереније, енергичније и мотивисаније! 😍

Претплати се да бесплатно добијаш недељне вежбе из српског:

Шта наши ученици кажу о нама

5/5
Узимам часове српског језика у Белграде Лангуаге Сцхоол већ неколико недеља и стварно сам задовољна свеобухватним искуством. Осећам да сам јако брзо напредовала. Игор, Ема и Марија су веома приступачни, професионални и пажљиви. Ценим то што ме често питају да дам повратне информације. Када сам кренула, проценили су мој ниво, питали ме који су ми циљеви и очекивања и томе су прилагодили моје учење језика. Имају одличне системе за заказивање часова, имејл подсетнике и плаћање, који ми омогућава да платим у мојој локалној валути. Марија је одличан професор. Увек тачна, спремна, и добро објашњава сложене појмове. Часови се одвијају на Зуму, материјали су унапред подељени са мном, и сви њихови квалитетни материјали за часове су ми достављени путем Гугл Драјва. Све је толико организовано. Хвала, екипо, радујем се остварењу својих циљева. Желим вам пуно успеха!
5/5
Много ми је драго што сам донела одлуку да кренем на формалне часове српског, будући да сам удата за Србина већ 8 година. Живим у Америци и покушавала сам да самостално научим, али врло мало сам напредовала. Сада сам много самоуверенија када говорим, читам, слушам и разговарам и једва чекам да се вратим у Србију да све задивим својим вештинама! Марија је диван професор и сви у БЛС-у су веома дружељубиви и брижљиви према својим полазницима. Часови су приступачни и могу се прилагодити твом распореду, а Марија се заиста потрудила да ми направи додатне задатке, домаћи и вежбања прилагођене баш мојим потребама. Часови конверзације су такође кул начин да наставиш да вежбаш у још јефтинијем/бржем формату. Што се мене тиче, заиста желим да моја ћерка говори и разуме српски, како би могла да има близак однос са фамилијом у Србији, а и да ја могу да ћаскам са свекрвом и свима тамо. Ово ми дефинитивно помаже да остварим своје циљеве! Заиста препоручујем БЛС свима који желе да науче овај веома тежак, али прелеп језик! Хвала пуно! 🙂
5/5
Идем на часове 2 x 1.5 сат са Емом из Belgrade Language School већ око 12 недеља и искрено могу да кажем да сам МНОГО срећна колико је мој српски напредовао, коначно на конверзацијском нивоу! Ема је брзо проценила мој ниво и зна када да успори или објасни речи. Она ми заправо говори уобичајеним темпом, што ја веома ценим јер у стварном животу, људи неће причати брзином пужа. Ема је такође УВЕК спремна за сваки час, веома добро организована и увек од ње добијем велики распон вежби за говор, читање, разговор, слушање, граматику и вокабулар! Апсолутно бих препоручила да имаш било часове 1-1 било да закажеш групни час (БАШ су забавни) ако желиш да научиш српски!