Групни курс српског

Остани доследан и учи српски на забаван и мотивишући начин уз групне часове. 

Учи српски групни курс

Научи да течно говориш српски и успут упознај друге ученике српског.

Групни курс српског | Belgrade Language School |

Остани доследан и посвећен

Највећа предност учења српског у групи је то што ћеш бити много доследнији, посвећенији и мотивисанији. Тако је зато што ученици који заједно уче српски често мотивишу једни друге да преброде и потешкоће које се некада јављају. Фиксни термин ти такође даје осећај одговорности и помажу ти да останеш на добром путу.

Групни курс српског | Belgrade Language School |

Курс прилагођен твом нивоу и распореду

Пре него што кренеш на групни курс српског, замолићемо те да урадиш кратак тест знања српског језика и моћи ћеш да ставиш који ти термини одговарају. На овај начин, можемо да нађемо групу која ти највише одговара према твом нивоу и у време које ти одговара. 

Групни курс српског | Belgrade Language School |

Учи колико год дуго желиш

Наши групни курсеви српског немају одређено трајање. Они ти заправо дају прилику да наставиш колико год дуго желиш, све док има других учесника у групи. Нове групе се формирају сваког месеца, а такође можеш и да откажеш свој курс сваког месеца. 

Изабери свој групни курс српског

Изабери курс који најбоље одговара твом распореду и циљевима.

€80.-

/ месечно

1x недељно

преко Зума

у малим групама

професионални професори српског

прилагођени дигитални наставни материјали

распоред по договору са ученицима

забавна и интересантна атмосфера

периодична месечна претплата

откажи било када

€160.-

/ месечно

2x недељно

преко Зума

у малим групама

професионални професори српског

прилагођени дигитални наставни материјали

распоред по договору са ученицима

забавна и интересантна атмосфера

периодична месечна претплата

откажи било када

аутоматска наплата, откажи било када

Шта наши ученици кажу о нама

5/5
Учење у Белграде Лангуаге Сцхоол је одлично искуство! Сви с којима сам имао контакт заиста брину о напретку ученика и желе да се увере да могу да разумеју и користе материјал. Већ месецима сам на групним часовима. Испрва сам се бојао да будем у групи, јер нисам био сигуран да ли ћу заостајати за групом, али је Марија стварно сјајан професор! На почетку сам знао само неколико израза на српском, а сада могу да имам једноставне разговоре. Најбоље од свега је што заправо разумем граматику коју су нас научили на користан начин! Школа је веома отворена да прими повратне информације и да их примени како би учинила своје часове још бољим! Заиста препоручујем ову школу свима који желе да науче српски од самог почетка или чак и онима који можда имају разумеју језик. Једино бих волео да има и часова уживо поред ових онлајн, тако да када сам у Београду могу да идем на часове, али је ЦОВИД то отежао!
5/5
БЛС ми је помогао да МНОГО побољшам свој српски. Много више него курсеви уживо које сам нашла. Веома су професионални и услужни. Часови су тако забавни са невероватним професорима. Веома су флексибилни и можеш да бираш колико домаћег желиш и да ли желиш да више учиш граматику или само да разговараш. Сви нивои су добродошли. Топло препоручујем ову школу свима! Такође, српски је веома кул и леп језик за учење 🙂
5/5
Тим у Белграде Лангуаге Сцхоол истински брине о твом искуству учења. Професори су невероватни, а администрација је отворена за идеје о прилагођавању плана часова твојим потребама. Одушевљена сам колико сам научила за кратко време. Честитке и за сајт, који је једноставан за сналажење.
5/5
Покушао сам да научим српски пре неколико година уз помоћ неких књига, али никада нисам имао мотивацију да наставим дуже од неколико недеља. Сада када сам кренуо на часове у БЛС-у пре неколико месеци, заиста видим напредак. Часови имају добру структуру која развија практичне вештине које ће ти помоћи у разговорима, а такође и на њима вам се објасни логика која стоји иза различитих падежа. Дефинитивно ти препоручујем БЛС да ти помогне на твом путу учења српског!

Честа питања

Када се бесплатно региструјеш, аутоматски ћеш добити бесплатан пробни час српског на твом налогу. Само уђи у одељак "Приватни часови" > "Професори" у главном менију и изабери професора српског који ти се свиђа. Напослетку, изабери време и датум и притисни "закажи". То је све! Добићеш имејл са потврдом у свом сандучету у року од неколико секунди.

Можеш да купиш групни курс у нашој онлајн продавници. Прихватамо све уобичајене врсте кредитних и дебитних картица. Не примамо ПаyПал ни банкарске преносе. 

Да. Групни курс српског је периодична месечна претплата. Месечна цена биће наплаћена аутоматски на крају сваког месеца све док не откажеш претплату.

Да, можеш да откажеш своју претплату било када директно на свом налогу. Када је претплата отказана, можеш да наставиш са курсом до краја текућег месеца. Претплата треба да се откаже пре аутоматске обнове на крају сваког месеца.

Свака група има свој распоред. Термини и датуми групног курса се одређују према твојој доступности. Када се пријављујеш за групни курс, замолићемо те да попуниш формулар са временима када би желео да се буде курс. Када формирамо групе, узимамо у обзир ове информације, тако да су термини и датуми у потпуности прилагођени твом распореду. На пример, ако наведеш да си слободан викендима и да би желео да идеш на курс 1x недељно, ставићемо те у групу која има часове суботом или недељом. 

Групе су мале, са 2-5 ученика по групи. Групе су намерно мале, како би сви ученици могли активно да учествују и међусобно комуницирају. 

Да кренеш, прво региструј свој налог тако што ћеш кликнути на "региструј се" на врху странице. Онда, посети одељак "групни курс" у главном менију на врху и прати упутства на страници. Бићеш стављен на листу чекања и контактираћемо те чим будемо нашли групу за тебе да потврдимо тачне датуме и термине курса. Ако је све у реду, замолићемо те да платиш накнаду за курс на нашем сајту и бићеш спреман да кренеш! 🙂

Да. Ако сте се пријавили грешком или је нешто важно проузроковало промену планова, можете тражити повраћај новца у првих седам дана након куповине. У зависности од ваше локације, може доћи до накнаде за трансакцију од 1-3% на повраћај новца.