Онлајн курсеви српског

Учи српски самостално када год и где год хоћеш.

Курсеви српског онлајн | Belgrade Language School |

Погледај наше онлајн самосталне курсеве:

€99
oнлајн курс српског

Курс српског за почетнике (А1.1)

Курсеви српског онлајн | Belgrade Language School |

Видео лекције

Сви наши онлајн самостални курсеви су пажљиво осмишљени да ти помогну да структурисано сам научиш српски. У преко 40 видео лекција, твоја професорка Емилија ће те спровести кроз све теме и објаснити тешке појмове у вези са учењем језика јасно и сажето. 

Вежбања српског

Вежбе и игрице

Тешко је да научиш језик без вежбања. Зато смо специјално направили преко 150 вежба по курсу, како бисмо ти пружили вежбање које ти је потребно да савладаш српски језик. Али немој да мислиш да ћеш добити старе досадне школске вежбе. На нашим курсевима, наћи ћеш много игрица за учење језика које ће ти учење учинити забавним и заразним.

Курсеви српског онлајн | Belgrade Language School |

Двогодишњи приступ

Потребно је око два месеца да се заврши комплетан курс. Међутим, одлучили смо да ти дамо двогодишњи приступ, у случају да ти је потребно додатно време. 

Курсеви српског онлајн | Belgrade Language School |

Видеи на српском са титловима на енглеском

Да би научио да добро причаш српски, важно је да си изложен језику и да га слушаш што је више могуће. Стога, снимили смо видее на српском и свима смо додали енглеске титлове. На тај начин, можеш све савршено да разумеш, али такође можеш да вежбаш вештину слушања и успут покупиш важне изразе.

Курсеви српског онлајн | Belgrade Language School |

7 дана гаранција повраћаја новца

100% смо сигурни да ће вам се свидети наши курсеви. Стога вам дајемо гаранцију повраћаја новца од 7 дана. Ако нисте задовољни курсом након што сте прошли кроз садржај, можете тражити од нас повраћај новца и ми ћемо вам надокнадити пун износ. 

Шта наши ученици кажу о нама

5/5
Узимам часове српског језика у Белграде Лангуаге Сцхоол већ неколико недеља и стварно сам задовољна свеобухватним искуством. Осећам да сам јако брзо напредовала. Игор, Ема и Марија су веома приступачни, професионални и пажљиви. Ценим то што ме често питају да дам повратне информације. Када сам кренула, проценили су мој ниво, питали ме који су ми циљеви и очекивања и томе су прилагодили моје учење језика. Имају одличне системе за заказивање часова, имејл подсетнике и плаћање, који ми омогућава да платим у мојој локалној валути. Марија је одличан професор. Увек тачна, спремна, и добро објашњава сложене појмове. Часови се одвијају на Зуму, материјали су унапред подељени са мном, и сви њихови квалитетни материјали за часове су ми достављени путем Гугл Драјва. Све је толико организовано. Хвала, екипо, радујем се остварењу својих циљева. Желим вам пуно успеха!
5/5
БЛС ми је помогао да МНОГО побољшам свој српски. Много више него курсеви уживо које сам нашла. Веома су професионални и услужни. Часови су тако забавни са невероватним професорима. Веома су флексибилни и можеш да бираш колико домаћег желиш и да ли желиш да више учиш граматику или само да разговараш. Сви нивои су добродошли. Топло препоручујем ову школу свима! Такође, српски је веома кул и леп језик за учење 🙂
5/5
Тим у Белграде Лангуаге Сцхоол истински брине о твом искуству учења. Професори су невероватни, а администрација је отворена за идеје о прилагођавању плана часова твојим потребама. Одушевљена сам колико сам научила за кратко време. Честитке и за сајт, који је једноставан за сналажење.
5/5
Много ми је драго што сам донела одлуку да кренем на формалне часове српског, будући да сам удата за Србина већ 8 година. Живим у Америци и покушавала сам да самостално научим, али врло мало сам напредовала. Сада сам много самоуверенија када говорим, читам, слушам и разговарам и једва чекам да се вратим у Србију да све задивим својим вештинама! Марија је диван професор и сви у БЛС-у су веома дружељубиви и брижљиви према својим полазницима. Часови су приступачни и могу се прилагодити твом распореду, а Марија се заиста потрудила да ми направи додатне задатке, домаћи и вежбања прилагођене баш мојим потребама. Часови конверзације су такође кул начин да наставиш да вежбаш у још јефтинијем/бржем формату. Што се мене тиче, заиста желим да моја ћерка говори и разуме српски, како би могла да има близак однос са фамилијом у Србији, а и да ја могу да ћаскам са свекрвом и свима тамо. Ово ми дефинитивно помаже да остварим своје циљеве! Заиста препоручујем БЛС свима који желе да науче овај веома тежак, али прелеп језик! Хвала пуно! 🙂

Честа питања

Прихватамо све уобичајене врсте кредитних и дебитних картица. Не примамо ПејПал ни банкарске преносе. 

Не. Купујеш курс једном и добијаш пун приступ. Нема скривених трошкова ни периодичних наплата.

Да, можеш да гледаш лекције и решаваш вежбања на било ком уређају: компјутеру, телефону или таблету.

Курс је снимљен углавном на српском са неким деловима на енглеском. То смо урадили како бисмо ти пружили прилику да вежбаш вештину слушања од самог почетка. Међутим, ручно смо додали енглеске титлове на свим видеима да би могао да разумеш све што је изговорено. Ако енглески није твој главни језик, можеш аутоматски превести титлове на било који језик који желиш.

Да, титлови су на енглеском, али можеш их аутоматски превести на било који језик желиш!

Да. Након куповине курса, моћи ћеш да гледаш све видее и радиш све вежбе и игрице колико год пута хоћеш.

 

Да. Сви наши курсеви имају гаранцију за повраћај новца у року од 7 дана. Ако нисте задовољни курсом након прегледања садржаја, можете тражити повраћај новца и ми ћемо вам рефундирати целокупан износ. У зависности од ваше локације, може се применити накнада за трансакцију 1-3% за повраћај средстава.