Приватни часови српског

Учи српски онлајн од најбољих професора уз пажљиво обликоване онлајн часове прилагођене твојим потребама.

Професор српског

Узми приватне часове српског код најбољих професора српског у Србији. 100 % прилагођени твојим потребама.

Приватни часови српског | Belgrade Language School |

Најбољи професори српског

У БЛС-у запошљавамо просечно само 1 од 100 кандидата како бисмо се постарали да можеш да учиш српски од најбољих професора српског. Сви наши професори су факултетски образовани и имају богато искуство у предавању српског као страног језика. Бринуће се о теби и осигураће да су часови забавни, интересантни и мотивишући. 

Приватни часови српског | Belgrade Language School |

Структурисани часови

Наши приватни часови српског ће ти пружити оно што ти је најпотребније: структуру. Иако је самостално учење српског могуће, може да те презасити и да буде хаотично. Стога, твој професор српског ће се постарати да ти да структуру која ти је потребна да видиш брз и постојан напредак у учењу. Часови ће бити направљени према твојим циљевима и потребама, и константно прилагођени према твојим повратним информацијама.

Приватни часови српског | Belgrade Language School |

Флексибилно и лако заказивање

Приватни часови српског ти дају потпуну флексибилност у смислу заказивања часова. Можеш да закажеш часове српског када год ти највише одговара. Са нашим онлајн системом за заказивање, можеш да закажеш, откажеш и помериш часове српског за тили час. 

Изабери своје приватне часове српског

Изабери трајање које најбоље одговара твом распореду и циљевима.

€22,40

/30 min

ако узмеш 10+ часова
у супротном 24,90/час

бесплатан онлајн пробни час

преко Зума

један на један приватни часови

професионални професори српског

прилагођени дигитални наставни материјали

распоред по договору са ученицима

забавна и интересантна атмосфера

€29,60

/60 min

ако узмеш 10+ часова
у супротном 32,90/час

бесплатан онлајн пробни час

преко Зума

један на један приватни часови

професионални професори српског

прилагођени дигитални наставни материјали

распоред по договору са ученицима

забавна и интересантна атмосфера

€37,70

/90 мин

ако узмеш 10+ часова
у супротном 41,90/час

бесплатан онлајн пробни час

преко Зума

један на један приватни часови

професионални професори српског

прилагођени дигитални наставни материјали

распоред по договору са ученицима

забавна и интересантна атмосфера

Шта наши ученици кажу о нама

5/5
Узимам часове српског језика у Белграде Лангуаге Сцхоол већ неколико недеља и стварно сам задовољна свеобухватним искуством. Осећам да сам јако брзо напредовала. Игор, Ема и Марија су веома приступачни, професионални и пажљиви. Ценим то што ме често питају да дам повратне информације. Када сам кренула, проценили су мој ниво, питали ме који су ми циљеви и очекивања и томе су прилагодили моје учење језика. Имају одличне системе за заказивање часова, имејл подсетнике и плаћање, који ми омогућава да платим у мојој локалној валути. Марија је одличан професор. Увек тачна, спремна, и добро објашњава сложене појмове. Часови се одвијају на Зуму, материјали су унапред подељени са мном, и сви њихови квалитетни материјали за часове су ми достављени путем Гугл Драјва. Све је толико организовано. Хвала, екипо, радујем се остварењу својих циљева. Желим вам пуно успеха!
5/5
Невероватни часови који сасвим вреде уложен новац! Узимам недељне приватне часове већ 3 месеца и приметила сам да се мој српски знатно, знатно побољшао у односу на раније. Часови имају добру структуру и савршену мешавину главних аспеката учења језика: слушања, читања, писања и говора! Професори су такође одлични, а не могу довољно да нахвалим Бојану! Она је изврсна професорка која ми је дала самопоуздање да говорим српски, и све то уз забавне и интерактивне часове. Увек се радујем часовима са њом и јасно је да је професорима овде заиста стало до тебе и твог учења! Све у свему, презадовољна сам својим досадашњим искуством и једва чекам да видим куда ће још часова одвести моје вештине из српског! 😊
5/5
Много ми је драго што сам донела одлуку да кренем на формалне часове српског, будући да сам удата за Србина већ 8 година. Живим у Америци и покушавала сам да самостално научим, али врло мало сам напредовала. Сада сам много самоуверенија када говорим, читам, слушам и разговарам и једва чекам да се вратим у Србију да све задивим својим вештинама! Марија је диван професор и сви у БЛС-у су веома дружељубиви и брижљиви према својим полазницима. Часови су приступачни и могу се прилагодити твом распореду, а Марија се заиста потрудила да ми направи додатне задатке, домаћи и вежбања прилагођене баш мојим потребама. Часови конверзације су такође кул начин да наставиш да вежбаш у још јефтинијем/бржем формату. Што се мене тиче, заиста желим да моја ћерка говори и разуме српски, како би могла да има близак однос са фамилијом у Србији, а и да ја могу да ћаскам са свекрвом и свима тамо. Ово ми дефинитивно помаже да остварим своје циљеве! Заиста препоручујем БЛС свима који желе да науче овај веома тежак, али прелеп језик! Хвала пуно! 🙂

Честа питања

Када се бесплатно региструјеш, аутоматски ћеш добити бесплатан пробни час српског на твом налогу. Само уђи у одељак "Приватни часови" > "Професори" у главном менију и изабери професора српског који ти се свиђа. Напослетку, изабери време и датум и притисни "закажи". То је све! Добићеш имејл са потврдом у свом сандучету у року од неколико секунди.

Можеш да купиш све часове у нашој онлајн продавници. Примамо све уобичајене врсте кредитних и дебитних картица. Када се бесплатно региструјеш, моћи ћеш да посетиш онлајн продавницу и купиш час који ти се свиђа. Час може да се закаже чим га купиш. Не примамо ПејПал ни банкарске преносе. 

Да. Сви приватни часови могу да се откажу до 4 сата пре почетка часа и да се поново бесплатно закажу. 

Када их купиш, часови морају да се искористе у року од 6 месеци. После тога они истичу и више не могу да се закажу. 

Да. Ако сте се пријавили грешком или је нешто важно проузроковало промену планова, можете тражити повраћај новца у првих седам дана након куповине. У зависности од ваше локације, може доћи до накнаде за трансакцију од 1-3% на повраћај новца.