Учи српски у Београду

Важна информација: Због коронавируса тренутно не нудимо часове српског уживо у Београду. Погледај наше онлајн часове:

Часови Српског у Београду

Београд је одувек био изузетно интересантан град. Као највећи град на западном Балкану нуди све што се може замислити. Уметност, музика, спорт, ноћни живот, фестивали итд. Током последњих година Београд такође постаје све више популаран међу странцима. Велики број странаца се пресели за Београд сваке године да студира тамо или ради. Велике компаније све више отварају своја представништва у Србији, а ИТ компаније унајмљују српске програмере. Много страних студената ради размену на студијама у Београду и доста људи се враћа назад за Србију заједно са својим партнерима и децом. 

Наши курсеви српског у Београду су осмишљени тако да помогну свим тим људима да уче и побољшају свој српски, као и да што више уживају током свог боравка у Београду.

Приватни часови српског

Наши приватни часови су осмишљени за појединце који желе да раде на свом знању српског језика са неким од наших професора кроз један на један часове. Ова опција нуди у потпуности персонализовано искуство учења језика где су распоред, наставни материјал и време часова прилагођени нивоу и циљевима ученика. Било да идеш на неки од наших интензивних курсева и хоћеш да повећаш број часова или радиш/студираш у Београду и хоћеш да унапредиш свој српски док живиш овде, наши приватни курсеви су прилагођени твојим потребама и помажу ти да достигнеш циљеве које желиш да достигнеш у језику. 

Интензивни курс српског

Овај курс је осмишљен за људе који желе да уче или усаврше своје знање српског језика, почев од почетника или средњег нивоа до вишег нивоа, за што краће време.
Ученици проводе цело јутро или по подне у нашој школи и уче како да разумеју, говоре, читају и пишу на српском. Интензивни курсеви се одржавају у малим групама и фокусирају се на подучавање о битним културолошким аспектима Србије.

  • Распоред: ујутру (9:00-12:30) или по подне (13:00-16:30)
  • Датуми почетка: За тоталне почетнике: сваке прве или треће недеље месеца. Сви остали нивои: сваког понедељка.
  • Просечан број ученика по групи: 5-6 ученика

Вечерњи курсеви српског

Belgrade Language School нуди редовне вечерње курсеве за људе који раде и за стране студенте који живе у Београду и желе да унапреде своје вештине српског језика после радног времена. Курсеви се фокусирају и на граматику и на језичке вештине и додатни материјал се даје ученицима за самосталан рад током остатка недеље. Групе су мале како би курс био у потпуности прилагођен потребама и вештинама полазника.

  • Распоред: Биће направљен према расположивости ученика курса.
  • Датуми почетка: Контактирај нас како би проверио тренутан распоред.
  • Просечан број ученика по групи: 5-6 ученика

Изабери свој начин да учиш српски у Београду

Одабери програм који најбоље одговара твом распореду и циљевима.

приватни часови

€30

/90 мин
или €25/60 мин

бесплатан онлајн пробни час

у нашој школи у центру града

један на један приватни часови

професионални професори српског

прилагођен наставни материјал

распоред по договору са ученицима

уџбеник није укључен (+20 евра)

интензивни курс

€180

недељно

20 групних часова српског недељно

у нашој школи у центру града

професионални професори српског

квалитетан наставни материјал

фиксан распоред часова

уџбеник није укључен (+20 евра)

активности нису укључене

вечерњи курс

€160

/месечно

16 групних часова српског месечно

одржава се двапут недељно увече

у нашој школи у центру града

професионални професори српског

квалитетан наставни материјал

време часова прилагођено групи

уџбеник није укључен (+20 евра)

Belgrade Language School

Основана 2020. године, БЛС тежи ка томе да постане место које спаја све људе који су заинтересовани да прошире своје знање српског језика и културе и који желе да упознају себи сличне људе кроз боравак у једном од најузбудљивијих градова Европе и граду који никада не спава.