Početna | Belgrade Language School |
5/5

Stevo

COMMUNITY TUTOR

Takođe govori:

španski, nemački 

uči srpski onlajn

Our new A1.2 Serbian Upper Beginner Course for self-study is live!

Izaberi kako ćeš da učiš srpski onlajn

Uči srpski onlajn od najboljih profesora uz pažljivo oblikovane onlajn časove prilagođene tvojim potrebama.

Ostani dosledan i uči srpski na zabavan i motivišući način uz grupne časove srpskog.

Uči srpski samostalno kada i gde god želiš. Bez pritiska, bez ograničenja.

Zašto Belgrade Language School?

BLS je osnovan sa idejom da spoji ljude koji veruju da je srpski jezik važan.

Naša misija je da pomognemo ljudima iz celog sveta da nauče srpski i da se povežu sa srpskim jezikom i kulturom tako što ćemo im ponuditi pristup kvalitetnim časovima jezika, profesionalnim predavačima srpskog i modernim nastavnim materijalima. Želimo da osnažimo sve naše polaznike da postanu samouvereni govornici srpskog, koji imaju hrabrost i veštine potrebne da komuniciraju sa svojim partnerima, decom ili srpskom porodicom i prijateljima, a da se ne stide, budu pod stresom ili da se osećaju izostavljeno.

U BLS-u naći ćeš ljubazne ljude otvorenog uma koji će te dočekati širom otvorenih ruku. Naša strast su jezici i volimo da podstičemo stvaranje ljudskih odnosa. Svi naši profesori su veoma iskusni, imaju fakultetsku diplomu iz srpskog jezika i vrlo su strpljivi, posvećeni i ljubazni ljudi. Neka ti ne bude iznenađenje ako se posle časova budeš osećao samouverenije, energičnije i motivisanije! 😍

Pretplati se da besplatno dobijaš nedeljne vežbe iz srpskog:

Šta naši učenici kažu o nama

5/5
Uzimam časove srpskog jezika u Belgrade Language School već nekoliko nedelja i stvarno sam zadovoljna sveobuhvatnim iskustvom. Osećam da sam jako brzo napredovala. Igor, Ema i Marija su veoma pristupačni, profesionalni i pažljivi. Cenim to što me često pitaju da dam povratne informacije. Kada sam krenula, procenili su moj nivo, pitali me koji su mi ciljevi i očekivanja i tome su prilagodili moje učenje jezika. Imaju odlične sisteme za zakazivanje časova, imejl podsetnike i plaćanje, koji mi omogućava da platim u mojoj lokalnoj valuti. Marija je odličan profesor. Uvek tačna, spremna, i dobro objašnjava složene pojmove. Časovi se odvijaju na Zumu, materijali su unapred podeljeni sa mnom, i svi njihovi kvalitetni materijali za časove su mi dostavljeni putem Gugl Drajva. Sve je toliko organizovano. Hvala, ekipo, radujem se ostvarenju svojih ciljeva. Želim vam puno uspeha!
5/5
Mnogo mi je drago što sam donela odluku da krenem na formalne časove srpskog, budući da sam udata za Srbina već 8 godina. Živim u Americi i pokušavala sam da samostalno naučim, ali vrlo malo sam napredovala. Sada sam mnogo samouverenija kada govorim, čitam, slušam i razgovaram i jedva čekam da se vratim u Srbiju da sve zadivim svojim veštinama! Marija je divan profesor i svi u BLS-u su veoma druželjubivi i brižljivi prema svojim polaznicima. Časovi su pristupačni i mogu se prilagoditi tvom rasporedu, a Marija se zaista potrudila da mi napravi dodatne zadatke, domaći i vežbanja prilagođene baš mojim potrebama. Časovi konverzacije su takođe kul način da nastaviš da vežbaš u još jeftinijem/bržem formatu. Što se mene tiče, zaista želim da moja ćerka govori i razume srpski, kako bi mogla da ima blizak odnos sa familijom u Srbiji, a i da ja mogu da ćaskam sa svekrvom i svima tamo. Ovo mi definitivno pomaže da ostvarim svoje ciljeve! Zaista preporučujem BLS svima koji žele da nauče ovaj veoma težak, ali prelep jezik! Hvala puno! 🙂
5/5
Idem na časove 2 x 1.5 sat sa Emom iz Belgrade Language School već oko 12 nedelja i iskreno mogu da kažem da sam MNOGO srećna koliko je moj srpski napredovao, konačno na konverzacijskom nivou! Ema je brzo procenila moj nivo i zna kada da uspori ili da objasni reči. Ona zapravo govori sa mnom normalnom brzinom, što ja veoma cenim jer u stvarnom životu, ljudi neće pričati brzinom puža. Ema je takođe UVEK spremna za svaki čas, veoma dobro organizovana i uvek od nje dobijem veliki raspon vežba za govor, čitanje, razgovor, slušanje, gramatiku i vokabular! Apsolutno bih preporučila da imaš ili časove 1 na 1 ili da zakažeš grupni čas (BAŠ su zabavni) ako želiš da naučiš srpski!