Grupni kurs srpskog

Ostani dosledan i uči srpski na zabavan i motivišući način uz grupne časove. 

Uči srpski grupni kurs

Nauči da tečno govoriš srpski i usput upoznaj druge učenike srpskog.

Grupni kurs srpskog | Belgrade Language School |

Ostani dosledan i posvećen

Najveća prednost učenja srpskog u grupi je to što ćeš biti mnogo dosledniji, posvećeniji i motivisaniji. Tako je zato što učenici koji zajedno uče srpski često motivišu jedni druge da prebrode i poteškoće koje se nekada javljaju. Fiksni termin ti takođe daje osećaj odgovornosti i pomažu ti da ostaneš na dobrom putu.

Grupni kurs srpskog | Belgrade Language School |

Kurs prilagođen tvom nivou i rasporedu

Pre nego što kreneš na grupni kurs srpskog, zamolićemo te da uradiš kratak test znanja srpskog jezika i moći ćeš da staviš koji ti termini odgovaraju. Na ovaj način, možemo da nađemo grupu koja ti najviše odgovara prema tvom nivou i u vreme koje ti odgovara. 

Grupni kurs srpskog | Belgrade Language School |

Uči koliko god dugo želiš

Naši grupni kursevi srpskog nemaju određeno trajanje. Oni ti zapravo daju priliku da nastaviš koliko god dugo želiš, sve dok ima drugih učesnika u grupi. Nove grupe se formiraju svakog meseca, a takođe možeš i da otkažeš svoj kurs svakog meseca. 

Izaberi svoj grupni kurs srpskog

Izaberi kurs koji najbolje odgovara tvom rasporedu i ciljevima.

€80.-

/ mesečno

1x nedeljno

preko Zuma

u malim grupama

profesionalni profesori srpskog

prilagođeni digitalni nastavni materijali

raspored po dogovoru sa učenicima

zabavna i interesantna atmosfera

periodična mesečna pretplata

otkaži bilo kada

€160.-

/ mesečno

2x nedeljno

preko Zuma

u malim grupama

profesionalni profesori srpskog

prilagođeni digitalni nastavni materijali

raspored po dogovoru sa učenicima

zabavna i interesantna atmosfera

periodična mesečna pretplata

otkaži bilo kada

automatska naplata, otkaži bilo kada

Šta naši učenici kažu o nama

5/5
Učenje u Belgrade Language School je odlično iskustvo! Svi s kojima sam imao kontakt zaista brinu o napretku učenika i žele da se uvere da mogu da razumeju i koriste materijal. Već mesecima sam na grupnim časovima. Isprva sam se bojao da budem u grupi, jer nisam bio siguran da li ću zaostajati za grupom, ali je Marija stvarno sjajan profesor! Na početku sam znao samo nekoliko izraza na srpskom, a sada mogu da imam jednostavne razgovore. Najbolje od svega je što zapravo razumem gramatiku koju su nas naučili na koristan način! Škola je veoma otvorena da primi povratne informacije i da ih primeni kako bi učinila svoje časove još boljim! Zaista preporučujem ovu školu svima koji žele da nauče srpski od samog početka ili čak i onima koji možda imaju razumeju jezik. Jedino bih voleo da ima i časova uživo pored ovih onlajn, tako da kada sam u Beogradu mogu da idem na časove, ali je COVID to otežao!
5/5
BLS mi je pomogao da MNOGO poboljšam svoj srpski. Mnogo više nego kursevi uživo koje sam našla. Veoma su profesionalni i uslužni. Časovi su tako zabavni sa neverovatnim profesorima. Veoma su fleksibilni i možeš da biraš koliko domaćeg želiš i da li želiš da više učiš gramatiku ili samo da razgovaraš. Svi nivoi su dobrodošli. Toplo preporučujem ovu školu svima! Takođe, srpski je veoma kul i lep jezik za učenje 🙂
5/5
Tim u Belgrade Language School istinski brine o tvom iskustvu učenja. Profesori su neverovatni, a administracija je otvorena za ideje o prilagođavanju plana časova tvojim potrebama. Oduševljena sam koliko sam naučila za kratko vreme. Čestitke i za sajt, koji je jednostavan za snalaženje.
5/5
Pokušao sam da naučim srpski pre nekoliko godina uz pomoć nekih knjiga, ali nikada nisam imao motivaciju da nastavim duže od nekoliko nedelja. Sada kada sam krenuo na časove u BLS-u pre nekoliko meseci, zaista vidim napredak. Časovi imaju dobru strukturu koja razvija praktične veštine koje će ti pomoći u razgovorima, a takođe i na njima vam se objasni logika koja stoji iza različitih padeža. Definitivno ti preporučujem BLS da ti pomogne na tvom putu učenja srpskog!

Česta pitanja

Kada se besplatno registruješ, automatski ćeš dobiti besplatan probni čas srpskog na svom nalogu. Samo uđi u odeljak "Privatni časovi" > "Profesori" u glavnom meniju i izaberi profesora srpskog koji ti se sviđa. Potom, izaberi vreme i datum i pritisni "zakaži". To je sve! Dobićeš imejl sa potvrdom u svom sandučetu u roku od nekoliko sekundi.

Možeš da kupiš grupni kurs u našoj onlajn prodavnici. Prihvatamo sve uobičajene vrste kreditnih i debitnih kartica. Ne primamo PayPal ni bankarske prenose. 

Da. Grupni kurs srpskog je periodična mesečna pretplata. Mesečna nadoknada biće naplaćena automatski na kraju svakog meseca sve dok ne otkažeš pretplatu.

Da, možeš da otkažeš svoju pretplatu bilo kada direktno na svom nalogu. Kada je pretplata otkazana, možeš da nastaviš sa kursom do kraja tekućeg meseca. Pretplata treba da se otkaže pre automatske obnove na kraju svakog meseca.

Svaka grupa ima svoj raspored. Termini i datumi grupnog kursa se određuju prema tvojoj dostupnosti. Kada se prijavljuješ za grupni kurs, zamolićemo te da popuniš formular sa vremenima kada bi želeo da se bude kurs. Kada formiramo grupe, uzimamo u obzir ove informacije, tako da su termini i datumi u potpunosti prilagođeni tvom rasporedu. Na primer, ako navedeš da si slobodan vikendima i da bi želeo da ideš na kurs 1x nedeljno, stavićemo te u grupu koja ima časove subotom ili nedeljom. 

Grupe su male, sa 2-5 učenika po grupi. Grupe su namerno male, kako bi svi učenici mogli aktivno da učestvuju i međusobno komuniciraju. 

Da kreneš, prvo registruj svoj nalog tako što ćeš kliknuti na "registruj se" na vrhu stranice. Onda, poseti odeljak "grupni kurs" u glavnom meniju na vrhu i prati uputstva na stranici. Bićeš stavljen na listu čekanja i kontaktiraćemo te čim budemo našli grupu za tebe da potvrdimo tačne datume i termine kursa. Ako je sve u redu, zamolićemo te da platiš naknadu za kurs na našem sajtu i bićeš spreman da kreneš! 🙂

Da. Ako ste se prijavili greškom ili je nešto važno prouzrokovalo promenu planova, možete tražiti povraćaj novca u prvih sedam dana nakon kupovine. U zavisnosti od vaše lokacije, može doći do naknade za transakciju od 1-3% na povraćaj novca.