Onlajn kursevi srpskog

Uči srpski samostalno kada god i gde god hoćeš.

Kursevi srpskog onlajn | Belgrade Language School |

Pogledaj naše onlajn samostalne kurseve:

Kursevi srpskog onlajn | Belgrade Language School |

Video lekcije

Svi naši onlajn samostalni kursevi su pažljivo osmišljeni da ti pomognu da strukturisano sam naučiš srpski. U preko 40 video lekcija, tvoja profesorka Emilija će te sprovesti kroz sve teme i objasniti teške pojmove u vezi sa učenjem jezika jasno i sažeto. 

Vežbanja srpskog

Vežbe i igrice

Teško je da naučiš jezik bez vežbanja. Zato smo specijalno napravili preko 150 vežba po kursu, kako bismo ti pružili vežbanje koje ti je potrebno da savladaš srpski jezik. Ali nemoj da misliš da ćeš dobiti stare dosadne školske vežbe. Na našim kursevima, naći ćeš mnogo igrica za učenje jezika koje će ti učenje učiniti zabavnim i zaraznim.

Kursevi srpskog onlajn | Belgrade Language School |

Dvogodišnji pristup

Potrebno je oko dva meseca da se završi kompletan kurs. Međutim, odlučili smo da ti damo dvogodišnji pristup, u slučaju da ti je potrebno dodatno vreme. 

Kursevi srpskog onlajn | Belgrade Language School |

Video klipovi na srpskom sa titlovima na engleskom

Da bi naučio da dobro pričaš srpski, važno je da si izložen jeziku i da ga slušaš što je više moguće. Stoga, snimili smo videe na srpskom i svima smo dodali engleske titlove. Na taj način, možeš sve savršeno da razumeš, ali takođe možeš da vežbaš veštinu slušanja i usput pokupiš važne izraze.

Kursevi srpskog onlajn | Belgrade Language School |

7 dana garancija povraćaja novca

100% smo sigurni da će vam se svideti naši kursevi. Stoga vam dajemo garanciju povraćaja novca od 7 dana. Ako niste zadovoljni kursom nakon što ste prošli kroz sadržaj, možete tražiti od nas povraćaj novca i mi ćemo vam nadoknaditi pun iznos. 

Šta naši učenici kažu o nama

5/5
Uzimam časove srpskog jezika u Belgrade Language School već nekoliko nedelja i stvarno sam zadovoljna sveobuhvatnim iskustvom. Osećam da sam jako brzo napredovala. Igor, Ema i Marija su veoma pristupačni, profesionalni i pažljivi. Cenim to što me često pitaju da dam povratne informacije. Kada sam krenula, procenili su moj nivo, pitali me koji su mi ciljevi i očekivanja i tome su prilagodili moje učenje jezika. Imaju odlične sisteme za zakazivanje časova, imejl podsetnike i plaćanje, koji mi omogućava da platim u mojoj lokalnoj valuti. Marija je odličan profesor. Uvek tačna, spremna, i dobro objašnjava složene pojmove. Časovi se odvijaju na Zumu, materijali su unapred podeljeni sa mnom, i svi njihovi kvalitetni materijali za časove su mi dostavljeni putem Gugl Drajva. Sve je toliko organizovano. Hvala, ekipo, radujem se ostvarenju svojih ciljeva. Želim vam puno uspeha!
5/5
BLS mi je pomogao da MNOGO poboljšam svoj srpski. Mnogo više nego kursevi uživo koje sam našla. Veoma su profesionalni i uslužni. Časovi su tako zabavni sa neverovatnim profesorima. Veoma su fleksibilni i možeš da biraš koliko domaćeg želiš i da li želiš da više učiš gramatiku ili samo da razgovaraš. Svi nivoi su dobrodošli. Toplo preporučujem ovu školu svima! Takođe, srpski je veoma kul i lep jezik za učenje 🙂
5/5
Tim u Belgrade Language School istinski brine o tvom iskustvu učenja. Profesori su neverovatni, a administracija je otvorena za ideje o prilagođavanju plana časova tvojim potrebama. Oduševljena sam koliko sam naučila za kratko vreme. Čestitke i za sajt, koji je jednostavan za snalaženje.
5/5
Mnogo mi je drago što sam donela odluku da krenem na formalne časove srpskog, budući da sam udata za Srbina već 8 godina. Živim u Americi i pokušavala sam da samostalno naučim, ali vrlo malo sam napredovala. Sada sam mnogo samouverenija kada govorim, čitam, slušam i razgovaram i jedva čekam da se vratim u Srbiju da sve zadivim svojim veštinama! Marija je divan profesor i svi u BLS-u su veoma druželjubivi i brižljivi prema svojim polaznicima. Časovi su pristupačni i mogu se prilagoditi tvom rasporedu, a Marija se zaista potrudila da mi napravi dodatne zadatke, domaći i vežbanja prilagođene baš mojim potrebama. Časovi konverzacije su takođe kul način da nastaviš da vežbaš u još jeftinijem/bržem formatu. Što se mene tiče, zaista želim da moja ćerka govori i razume srpski, kako bi mogla da ima blizak odnos sa familijom u Srbiji, a i da ja mogu da ćaskam sa svekrvom i svima tamo. Ovo mi definitivno pomaže da ostvarim svoje ciljeve! Zaista preporučujem BLS svima koji žele da nauče ovaj veoma težak, ali prelep jezik! Hvala puno! 🙂

Česta pitanja

Prihvatamo sve uobičajene vrste kreditnih i debitnih kartica. Ne primamo PayPal ni bankarske prenose. 

Ne. Kupuješ kurs jednom i dobijaš pun pristup. Nema skrivenih troškova ni periodičnih naplata.

Da, možeš da gledaš lekcije i radiš vežbe na bilo kom uređaju: kompjuteru, telefonu ili tabletu.

Kurs je snimljen uglavnom na srpskom sa nekim delovima na engleskom. To smo uradili kako bismo ti pružili priliku da vežbaš veštinu slušanja od samog početka. Međutim, ručno smo dodali engleske titlove na svim videima da bi mogao da razumeš sve što je izgovoreno. Ako engleski nije tvoj glavni jezik, možeš automatski prevesti titlove na bilo koji jezik koji želiš.

Da, titlovi su na engleskom, ali možeš ih automatski prevesti na bilo koji drugi jezik!

Da. Nakon kupovine kursa, moći ćeš da gledaš sve videe i radiš sve vežbe i igrice koliko god puta hoćeš.

 

Da. Svi naši kursevi imaju garanciju za povraćaj novca u roku od 7 dana. Ako niste zadovoljni kursom nakon pregledanja sadržaja, možete tražiti povraćaj novca i mi ćemo vam refundirati celokupan iznos. U zavisnosti od vaše lokacije, može se primeniti naknada za transakciju 1-3% za povraćaj sredstava.