Privatni časovi srpskog

Uči srpski onlajn od najboljih profesora uz pažljivo oblikovane onlajn časove prilagođene tvojim potrebama.

Profesor srpskog

Uzmi privatne časove srpskog kod najboljih profesora srpskog u Srbiji. 100 % prilagođeni tvojim potrebama.

Privatni časovi srpskog | Belgrade Language School |

Najbolji profesori srpskog

U BLS-u zapošljavamo prosečno samo 1 od 100 kandidata kako bismo se postarali da možeš da učiš srpski od najboljih profesora srpskog. Svi naši profesori su fakultetski obrazovani i imaju bogato iskustvo u predavanju srpskog kao stranog jezika. Brinuće se o tebi i osiguraće da su časovi zabavni, interesantni i motivišući. 

Privatni časovi srpskog | Belgrade Language School |

Strukturisani časovi

Naši privatni časovi srpskog će ti pružiti ono što ti je najpotrebnije: strukturu. Iako je samostalno učenje srpskog moguće, može da te prezasiti i da bude haotično. Stoga, tvoj profesor srpskog će se postarati da ti da strukturu koja ti je potrebna da vidiš brz i postojan napredak u učenju. Časovi će biti napravljeni prema tvojim ciljevima i potrebama, i konstantno prilagođeni prema tvojim povratnim informacijama.

Privatni časovi srpskog | Belgrade Language School |

Fleksibilno i lako zakazivanje

Privatni časovi srpskog ti daju potpunu fleksibilnost u smislu zakazivanja časova. Možeš da zakažeš časove srpskog kada god ti najviše odgovara. Sa našim onlajn sistemom za zakazivanje, možeš da zakažeš, otkažeš i pomeriš časove srpskog za tili čas. 

Izaberi svoje privatne časove srpskog

Izaberi trajanje koje najbolje odgovara tvom rasporedu i ciljevima.

€22,40

/30 min

ako uzmeš 10+ časova
u suprotnom 24,90/čas

besplatan onlajn probni čas

preko Zuma

jedan na jedan privatni časovi

profesionalni profesori srpskog

prilagođeni digitalni nastavni materijali

raspored po dogovoru sa učenicima

zabavna i interesantna atmosfera

€29,60

/60 min

ako uzmeš 10+ časova
u suprotnom 32,90/čas

besplatan onlajn probni čas

preko Zuma

jedan na jedan privatni časovi

profesionalni profesori srpskog

prilagođeni digitalni nastavni materijali

raspored po dogovoru sa učenicima

zabavna i interesantna atmosfera

€37,70

/90 min

ako uzmeš 10+ časova
u suprotnom 41,90/čas

besplatan onlajn probni čas

preko Zuma

jedan na jedan privatni časovi

profesionalni profesori srpskog

prilagođeni digitalni nastavni materijali

raspored po dogovoru sa učenicima

zabavna i interesantna atmosfera

Šta naši učenici kažu o nama

5/5
Uzimam časove srpskog jezika u Belgrade Language School već nekoliko nedelja i stvarno sam zadovoljna sveobuhvatnim iskustvom. Osećam da sam jako brzo napredovala. Igor, Ema i Marija su veoma pristupačni, profesionalni i pažljivi. Cenim to što me često pitaju da dam povratne informacije. Kada sam krenula, procenili su moj nivo, pitali me koji su mi ciljevi i očekivanja i tome su prilagodili moje učenje jezika. Imaju odlične sisteme za zakazivanje časova, imejl podsetnike i plaćanje, koji mi omogućava da platim u mojoj lokalnoj valuti. Marija je odličan profesor. Uvek tačna, spremna, i dobro objašnjava složene pojmove. Časovi se odvijaju na Zumu, materijali su unapred podeljeni sa mnom, i svi njihovi kvalitetni materijali za časove su mi dostavljeni putem Gugl Drajva. Sve je toliko organizovano. Hvala, ekipo, radujem se ostvarenju svojih ciljeva. Želim vam puno uspeha!
5/5
Neverovatni časovi koji sasvim vrede uložen novac! Uzimam nedeljne privatne časove već 3 meseca i primetila sam da se moj srpski znatno, znatno poboljšao u odnosu na ranije. Časovi imaju dobru strukturu i savršenu mešavinu glavnih aspekata učenja jezika: slušanja, čitanja, pisanja i govora! Profesori su takođe odlični, a ne mogu dovoljno da nahvalim Bojanu! Ona je izvrsna profesorka koja mi je dala samopouzdanje da govorim srpski, i sve to uz zabavne i interaktivne časove. Uvek se radujem časovima sa njom i jasno je da je profesorima ovde zaista stalo do tebe i tvog učenja! Sve u svemu, prezadovoljna sam svojim dosadašnjim iskustvom i jedva čekam da vidim kuda će još časova odvesti moje veštine iz srpskog! 😊
5/5
Mnogo mi je drago što sam donela odluku da krenem na formalne časove srpskog, budući da sam udata za Srbina već 8 godina. Živim u Americi i pokušavala sam da samostalno naučim, ali vrlo malo sam napredovala. Sada sam mnogo samouverenija kada govorim, čitam, slušam i razgovaram i jedva čekam da se vratim u Srbiju da sve zadivim svojim veštinama! Marija je divan profesor i svi u BLS-u su veoma druželjubivi i brižljivi prema svojim polaznicima. Časovi su pristupačni i mogu se prilagoditi tvom rasporedu, a Marija se zaista potrudila da mi napravi dodatne zadatke, domaći i vežbanja prilagođene baš mojim potrebama. Časovi konverzacije su takođe kul način da nastaviš da vežbaš u još jeftinijem/bržem formatu. Što se mene tiče, zaista želim da moja ćerka govori i razume srpski, kako bi mogla da ima blizak odnos sa familijom u Srbiji, a i da ja mogu da ćaskam sa svekrvom i svima tamo. Ovo mi definitivno pomaže da ostvarim svoje ciljeve! Zaista preporučujem BLS svima koji žele da nauče ovaj veoma težak, ali prelep jezik! Hvala puno! 🙂

Česta pitanja

Kada se besplatno registruješ, automatski ćeš dobiti besplatan probni čas srpskog na svom nalogu. Samo uđi u odeljak "Privatni časovi" > "Profesori" u glavnom meniju i izaberi profesora srpskog koji ti se sviđa. Potom, izaberi vreme i datum i pritisni "zakaži". To je sve! Dobićeš imejl sa potvrdom u svom sandučetu u roku od nekoliko sekundi.

Možeš da kupiš sve časove u našoj onlajn prodavnici. Primamo sve uobičajene vrste kreditnih i debitnih kartica. Kada se besplatno registruješ, moći ćeš da posetiš onlajn prodavnicu i kupiš čas koji ti se sviđa. Čas može da se zakaže čim ga kupiš. Ne primamo PayPal ni bankarske prenose. 

Da. Svi privatni časovi mogu da se otkažu do 4 sata pre početka časa i da se ponovo besplatno zakažu. 

Kada ih kupiš, časovi moraju da se iskoriste u roku od 6 meseci. Posle toga oni ističu i više ne mogu da se zakažu. 

Da. Ako ste se prijavili greškom ili je nešto važno prouzrokovalo promenu planova, možete tražiti povraćaj novca u prvih sedam dana nakon kupovine. U zavisnosti od vaše lokacije, može doći do naknade za transakciju od 1-3% na povraćaj novca.