Uči srpski u Beogradu

Važna informacija: Zbog koronavirusa trenutno ne nudimo časove srpskog uživo u Beogradu. Pogledaj naše online časove:

Časovi Srpskog u Beogradu

Beograd je oduvek bio izuzetno interesantan grad. Kao najveći grad na zapadnom Balkanu nudi sve što se može zamisliti. Umetnost, muzika, sport, noćni život, festivali itd. Tokom poslednjih godina Beograd takođe postaje sve više popularan među strancima. Veliki broj stranaca se preseli za Beograd svake godine da studira tamo ili radi. Velike kompanije sve više otvaraju svoja predstavništva u Srbiji, a IT kompanije unajmljuju srpske programere. Mnogo stranih studenata radi razmenu na studijama u Beogradu i dosta ljudi se vraća nazad za Srbiju zajedno sa svojim partnerima i decom. 

Naši kursevi srpskog u Beogradu su osmišljeni tako da pomognu svim tim ljudima da uče i poboljšaju svoj srpski, kao i da što više uživaju tokom svog boravka u Beogradu.

Privatni časovi srpskog

Naši privatni časovi su osmišljeni za pojedince koji žele da rade na svom znanju srpskog jezika sa nekim od naših profesora kroz jedan na jedan časove. Ova opcija nudi u potpunosti personalizovano iskustvo učenja jezika gde su raspored, nastavni materijal i vreme časova prilagođeni nivou i ciljevima učenika. Bilo da ideš na neki od naših intenzivnih kurseva i hoćeš da povećaš broj časova ili radiš/studiraš u Beogradu i hoćeš da unaprediš svoj srpski dok živiš ovde, naši privatni kursevi su prilagođeni tvojim potrebama i pomažu ti da dostigneš ciljeve koje želiš da dostigneš u jeziku. 

Intenzivni kurs srpskog

Ovaj kurs je osmišljen za ljude koji žele da uče ili usavrše svoje znanje srpskog jezika, počev od početnika ili srednjeg nivoa do višeg nivoa, za što kraće vreme.
Učenici provode celo jutro ili po podne u našoj školi i uče kako da razumeju, govore, čitaju i pišu na srpskom. Intenzivni kursevi se održavaju u malim grupama i fokusiraju se na podučavanje o bitnim kulturološkim aspektima Srbije.

  • Raspored: ujutru (9:00-12:30) ili po podne (13:00-16:30)
  • Datumi početka: Za totalne početnike: svake prve ili treće nedelje meseca. Svi ostali nivoi: svakog ponedeljka.
  • Prosečan broj učenika po grupi: 5-6 učenika

Večernji kursevi srpskog

Belgrade Language School nudi redovne večernje kurseve za ljude koji rade i za strane studente koji žive u Beogradu i žele da unaprede svoje veštine srpskog jezika posle radnog vremena. Kursevi se fokusiraju i na gramatiku i na jezičke veštine i dodatni materijal se daje učenicima za samostalan rad tokom ostatka nedelje. Grupe su male kako bi kurs bio u potpunosti prilagođen potrebama i veštinama polaznika.

  • Raspored: Biće napravljen prema raspoloživosti učenika kursa.
  • Datumi početka: Kontaktiraj nas kako bi proverio trenutan raspored.
  • Prosečan broj učenika po grupi: 5-6 učenika

Izaberi svoj način da učiš srpski u Beogradu

Odaberi program koji najbolje odgovara tvom rasporedu i ciljevima.

privatni časovi

€30

/90 min
ili €25/60 min

besplatan online probni čas

u našoj školi u centru grada

jedan na jedan privatni časovi

profesionalni profesori srpskog

prilagođen nastavni materijal

raspored po dogovoru sa učenicima

udžbenik nije uključen (+20 evra)

intenzivni kurs

€180

nedeljno

20 grupnih časova srpskog nedeljno

u našoj školi u centru grada

profesionalni profesori srpskog

kvalitetan nastavni materijal

fiksan raspored časova

udžbenik nije uključen (+20 evra)

aktivnosti nisu uključene

večernji kurs

€160

/mesečno

16 grupnih časova srpskog mesečno

održava se dvaput nedeljno uveče

u našoj školi u centru grada

profesionalni profesori srpskog

kvalitetan nastavni materijal

vreme časova prilagođeno grupi

udžbenik nije uključen (+20 evra)

Belgrade Language School

Osnovana 2020. godine, BLS teži ka tome da postane mesto koje spaja sve ljude koji su zainteresovani da prošire svoje znanje srpskog jezika i kulture i koji žele da upoznaju sebi slične ljude kroz boravak u jednom od najuzbudljivijih gradova Evrope i gradu koji nikada ne spava.